Určitých změn doznal i interiér restaurace. Foto Libor Pošta
Dne 12. listopadu byla zahájena rekonstrukce vnitřních prostor v hojně navštěvované slánské restauraci – Slánské Kozlovně, nacházející se v Palackého ulici. Její štamgasti ale dlouho zoufat nemuseli, protože řemeslníci pracovali rychle a již v sobotu 18. listopadu byla opět otevřena. Nejen na to, co se ve Slánské Kozlovně změnilo, jsem se ptal Zdeňka Štětiny, provozovatele této oblíbené restaurace.
- Co bylo hlavním důvodem toho, že jste se rozhodli přikročit k rekonstrukci vnitřních prostor Slánské Kozlovny?
Stále se snažíme vylepšovat služby pro naše zákazníky. Myslíme si, že jednou z věcí, která jim u nás zpříjemní čas, jsou právě nově zrekonstruované toalety.
- Určitým způsobem jste rekonstruovali také výčep a bar…
Ano. Máme novou lednici na pivní sklo, díky které je naše pivo ještě lahodnější. Aby se nám lednice do výčepu vešla, trochu jsme přizpůsobili i police a celkově úložný prostor ve výčepu.
- Změnili jste něco v interiéru restaurace?
Mimo výčep máme i nové tapety a některé doplňky v interiéru, jako jsou opěrky, podsedáky a další.
- Prý jste „sáhli“ i do kuchyně. Jak?
Do kuchyně jsme pořídili novou vzduchotechniku.
- Zůstaňme ještě u kuchyně, konkrétně u nabídky jídel. Došlo i zde k nějaké změně?
Ne, naše nabídka zůstala původní.
- Vaše kuchyně je dosti vytížená, protože kromě jídel, které podáváte v restauraci, nemalé množství jídel svým zákazníkům denně, včetně sobot a nedělí, rozvážíte. O kolik jídel denně se jedná?
Denně rozvezeme desítky jídel pro naše zákazníky. Máme jak pravidelné zavážky obědů do firem, se kterými spolupracujeme, a také přijímáme telefonické objednávky od ostatních zákazníků.
- V jakých hodinách obědy rozvážíte, a od kolika hodin je možné si je objednávat?
Objednávky přijímáme od 8:00 a rozvážíme je v čase od 9:00 do 13:00.
Libor Pošta
03. 12. 2023, 18:35
Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.
Určitě ano
42.98%
Spíše ano
17.73%
Spíše ne
15.32%
V žádném případě
23.97%
12. 10. 2017, 12:10
12. 10. 2017, 12:08
12. 10. 2017, 12:01